Even voorstellen

Mijn naam is Sven Tuinstra, geboren in 1977, getrouwd en vader. Profielfoto zw-w

Na mijn opleiding Sociaal Pedagogisch Werk en verpleegkunde opleiding ben ik werkzaam geweest in de kinderpsychiatrie. Hierin heb ik ervaring opgedaan in intensieve 1 op 1 begeleiding en heb ik ook als groepsleider op een grote leefgroep gewerkt met kinderen in de leeftijd van 5 t/m 16 jaar oud met (zware) gedragsproblemen. In die tijd ben ik mij ook gaan afvragen wat ik nog meer zou kunnen en willen doen en leren waarna ik in de financiële dienstverlening terecht ben gekomen. Binnen deze “andere kant” van het leven heb ik steeds de uitdaging gezocht, en gevonden, in dossiers waar menigeen geen brood in zag, uitzichtloze situaties en starters op de woningmarkt. Je zou kunnen stellen dat ik de dienstverlening binnen de financiële wereld opzocht om zo gehoor te blijven geven aan waar ik mij goed bij voelde.

Na jaren voornamelijk met de materialistische kant van de zaak bezig geweest te zijn bemerkte ik bij mijzelf dat ik niet de voldoening uit mijn werk haalde die ik zocht. Dit heeft mijn spreekwoordelijke treintje van de nodige brandstof voorzien om weer te gaan rijden. Rijden in de richting van o.a. zelfontwikkeling, communicatie, begeleiding, coaching. Het gevolg was en is nog steeds dat ik opleidingen ben gaan volgen, workshops en seminars ben gaan bijwonen, veel vakliteratuur ben gaan lezen en een diversiteit aan therapieën ben gaan onderzoeken om tot een ideale mix te komen. Het resultaat: een goed gevulde gereedschapskist waarin alles vertegenwoordigd is om iedereen te kunnen helpen zichzelf te leren helpen omdat de oplossing in jezelf te vinden is. Ik help je te zoeken naar die antwoorden en hulpbronnen!

Zo heb ik de volgende relevante opleidingen en trainingen gevolgd:

 

Mijn laatste opleiding heb ik gevolgd bij Inzigd van Henk & Carla Beljaars. Deze opleiding was de kers op de taart en meer dan dat! De opleiding tot NLP Master Coach is een zowel door het ABNLP gecertificeerde als door de NOBCO en het NvNLP geaccrediteerde coachopleiding. Mijn NLP opleidingen heb ik gevolgd bij UNLP. Door het afronden van deze opleiding ben ik opgenomen in het exclusieve Master Coach Register!  

Tevens ben ik te vinden via Gcoach.nl en counselling.nl.  

Dit is wat anderen over mij zeggen:

Jolien Lakerveld SMP -Mentor School’s Cool bij Stichting Netwerk Hoorn:

Door een open manier van communiceren, een prikkelende manier van doorvragen, intensief en luchtig tegelijkertijd, weet Sven verbanden te leggen tussen gedragingen en overtuigingen. Hij geeft leerzame opdrachten en simpele oefeningen om daadwerkelijk zèlf aan de slag te gaan. Zijn gesprekstechnieken geven inzicht. Voor een ieder die zichzelf een cadeau wilt geven op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, raad ik Sven aan!

Lisette Tippens -YOEP Onderwijszorg specialist /Ambulant schoolbegeleider at                Yulius/NLP Master coach:

Ik heb Sven leren kennen als een uitstekende coach, die in staat is om verbinding te maken. Zowel invoelend als provocatief. Sven is in staat om ‘liefdevol’ de vinger op de zere plek te leggen. kernwoorden die passen bij Sven zijn: integer, humor, deskundig, enthousiast, met volle aandacht.
Kortom, een NLP Master coach die je iedereen zou toewensen!