Tarieven en praktische informatie

Omdat coaching en begeleiding een persoonlijke aangelegenheid is stel ik altijd een kennismaking voor. Soms gebeurd dit al telefonisch, soms per email en ook face to face is uiteraard prima. Een kennismaking duurt meestal een half uurtje en dient ervoor te kijken of er een “klik” is op basis waarvan we bepalen welke weg er gevolgd gaat worden. Dit gesprek is gratis omdat ik het belangrijk vind dat er voldoende “klik” is om met elkaar verder te kunnen en willen.  Na deze kennismaking wordt duidelijk welke vervolgstappen er in eerste instantie gezet gaan worden en plannen we een afspraak (of afspraken) in.

Tarieven per uur:

Intake:                          Gratis
Kinderen tot 16 jaar:   € 45,- excl. btw   (vanaf 16 jaar geldt het ‘normale’tarief)
Vanaf 16 jaar:               € 60,- excl. btw
Avondsessie:                 € 70,- excl. btw
Weekendsessie:            € 75,- excl. btw

Zakelijke tarieven, workshops en groepscoaching op aanvraag.

* In geval van PGB gelden er aangepaste afspraken en regelingen. Hierover zullen we             vooraf duidelijke afspraken maken.

*Omdat ik het belangrijk vind dat iedereen toegang heeft tot coaching en begeleiding zijn er met betrekking tot betaling, in overleg uiteraard, mogelijkheden om tot een regeling te komen. Deze regeling wordt bepaald nadat de noodzaak hiervan door mij is vastgesteld. Het spreekt voor zich dat daarin volledige medewerking van groot belang is, het betreft immers jouw (hulp)vraag/ coachingstraject!

*Afzeggen van een afspraak kan tot 24 uur van tevoren voor afspraken overdag doordeweeks en tot 48 uur van tevoren voor avond- en weekendafspraken. Hierna worden de volledige kosten in rekening gebracht! 

*Op alle diensten, aanbiedingen daartoe van of overeenkomsten met Wees Wie Je Bent | Coaching, Training & Advies zijn de algemene voorwaarden van toepassing tenzij anders vermeld of overeengekomen: Algemene Voorwaarden Wees Wie Je Bent